nov

KONFERANSIER: Jahn Gorakh
KOMIKERE: Simon Nitche, Adam T, Tonje Jordbakke.
SUG TALENT: Stian Løberg

Kl 19:30 – Pohlmanns Matbar Porsgrunn
kl 21:15 – Dubliner Pub, Skien

“Adam T”

Adam T. Tumidajewicz er en finurlig komiker som kan få deg til å le uten at du helt vet hvorfor. Denne relativt unge herren har en avslappet og leken personlighet som inviterer deg til å le så vel som å tenke. Dette er intelligent humor med kort tid mellom latteren! Adam Thomas Tumidajewicz er født i Norge av polske foreldre. Siden han debuterte med stand up i Bergen i 2008 har han gjort over 200 opptredener Norge rundt, på klubber og festivaler. Han har også opptrådt i Danmark, Sverige og Storbritannia.
Han har både ordforråd og mastergrad, og han er ikke redd for å bruke de! Denne komikeren kombinerer sitt talent for ironi og satire med en evne til å inkludere og overraske
publikum.

Tonje Jordbakke

Tonje har ikke drevet med standup så veldig lenge men ble tidlig håndplukket til å være en av årets nykommere på Stand-Up Festivalen!, Tonje er et frisk pust, og forteller historier som Standup Drammen beskrev at publikum fikk “lattersjokk” av. I Moss sier de: “hun er en sånn jente man gjerne skulle ha festa med. Fordi hun er så kul!”
Hun er lite selvhøytidelig, byr på seg selv og er rett og slett veldig morsom. Nå legger hun Porsgrunn og Skien for sine føtter!

Simon Nitsche

Simon har i flere år vært sivil-komiker og gjort diverse sprell for diverse medier derblandt Student-tv’n i Volda, og Dagbladet. Det ryktes også at han virkelig bydde på seg selv i en reklamefilm, så hvis du har god hukommelse og ikke helt husker hvor du har han fra så er det nok der. Lang historie kort. Etter lang tid med å være morsom i tilegg til å gjøre andre oppgaver (feks programleder) så bestemte han seg for å gjøre komedie i dens reneste form! Og det er publikum glad for!

Special Guest: Martine Therese Tørum fra “Tinderdate fra helvete” på TV2 Nett-TV

Konferansier: JAHN GORAKH