folque-eventposte33r

KJØP BILLETTER HER ->>: 06 OKTOBER HOOPLA cc:120,- / 100,-
FACEBOOOKEVENT <-- KLIKK HER!!

For et år siden slet Stand Up Grenland med to ting:
– Å få lokale nykommere inn på scenen
– Å få flere damer inn på line-upen.

Dette er nå helt snudd på hodet. Av 16 henvendelser om å få en ledig spot hos Stand Up Grenland i 2016, hele 12 er fra kvinner. Og hva gjelder lokale nykommere, i mai klarte vi å rigge opp en kveld bare med komikere fra Grenland, flere av dem nybegynnere. Dette er vi ikke bare stolt av, men nyter også en følelse av lokal tilstedeværelse, god stemning, flere besøkende og flere som hjelper. Og det er så mye mer helhetlig når begge kjønn er med. Det føles som en ordentlig familie med både mammaer og pappaer. To av damene i klubben kommer helt fra Larvik og Arendal, siden Stand Up skal de, og det er Stand Up Grenland som ligger dem nærmest. Ja, vi er jammen meg en metropol.

a4-poster-grove-damerSom en feiring av alt dette slår vi torsdag 6. oktober til med bare damer på scenen:
– Loni fra Larvik, Therese fra Arendal, Jennie fra Skien skal stå sammen med tre erfarne jenter fra Oslo: Iselin Korslund, Vibeke Børresen og Monika Kongshaug.

Den sjuende av damene heter Christine Gullerud Larsen. Hun er fra Skien og har aldri stått Stand Up før. Hun er et veldig fint eksempel på denne utviklingen, så vi slår til med et intervju før showet.

– Stemmer det at du aldri har stått stand up før?
Det stemmer, jeg har aldri stått stand-up før! Så der er jeg enda jomfru. Og det føles ganske digg.
– Hvorfor vil du stå stand up?
I fjor/tidligere i år eksperimenterte jeg med humor på snapchat. Det gav meg et heftig boost, og folk likte det. Jeg dro på stand-upshow med flere lokale i Skien, og plutselig var det som om noe inni meg som sa WTF. Det er jo dette du skal gjøre! Da måtte jeg bare.
– Vurderer du å trekke deg?
Jeg vurderer å trekke meg hver eneste kveld. Det går fra fyfaaan Christine – du er det shitass – til whatthehelludoin. Men jeg må, og derfor kommer jeg ikke til å trekke meg.
– Hvorfor er det så mange jenter som skal begynne med stand up i 2016?
Jeg tror det er fordi vi jenter har like mye skills som gutta, og begynner å syns det er fett å snakke høyt. Samtidig fordi vi har mange kvinnelige forbilder i humorverden som inspirerer oss til nettopp det. Ta Linn Skåber, Sigrid Bonde Tusvik, og Lisa Tønne for eksempel.
– Hvilken forbindelse har du til “Ole John Saga” ?
Ole John Saga er mitt personlige leksikon. Ingen i verden (på facebooklista mi) har lest flere bøker, så hvis jeg plutselig trenger å slå opp noe kontakter jeg han.
– Kan du fortelle en vits?
Jeg liker ikke vitser. Jeg syns vits er like ekkelt som diaré i en dampbadstu.
– Er det greit at Journalistene ringer til deg for å spørre deg ting?
Journalister kan godt ringe meg.
– Har du barn?
Jeg har to små jenter på ca 2, og 3 år 🙂

Da vet du litt om Christine før du kommer for å høre henne opptre for første gang ever. Sees 6. oktober.