TORSDAG 15 SEPTEMBER KL:21:00 @ FOLQUE CAFE, Ibsensgate 10, Skien
CC:170,- * Billetter forhåndkjøpes på nett, HOOPLA LINK:
https://torjussen.hoopla.no/sales/drittpappafolque/
eller i baren på FOLQUE. * 20 års aldersgrense

facebook link: https://www.facebook.com/events/1596265870674361/

Drittpappa_FB_toppfelt

Stand Up Grenland og Folque Café har gleden å sette opp Showet DRITTPAPPA med Christer Torjussen.

Hvordan skal en mann være? Hvorfor anskaffer seg man barn? Hvor dum kan man bli av å drikke for mye, og var ting egentlig bedre før?

I Christer Torjussens nye show DRITTPAPPA tar den rutinerte komikeren for seg farsrollen, utfordringene både som foresatt og medmenneske, angsten for å bli sin egen far og sitt dårlige temperament.

Christer Torjussen har 16 år bak seg på den norske standupscenen og regnes som en stødig veteran i sitt fag, og har vært med på utallige turnéer og kritikerroste show. Sist spilte han over 50 forestillinger på publikumssuksessen Julelatter 2015 som fikk terningkast 5 i Dagbladet. Du har kanskje sett ham på Latter Live på NRK. Christer har også mottatt både Komiprisen for beste standup og flere andre utmerkelser innen sitt felt, som er standup i sin reneste form: Ingen effekter, kostymer eller props. Kun én mann og en mikrofon, slik standup skal være. Tungvekteren Hans Morten Hansen har regien på dette showet som du absolutt bør få med deg – enten du har barn, prøver å få dem eller klarer deg helt fint uten!